Bedrijfsfilms van hotels

Newclip is een filmbedrijf dat zich met name richt op het maken van korte films, oftewel clips. We specialiseren ons onder andere in het maken van bedrijfsfilms van hotels. In deze professionele films brengen we het hotel optimaal in beeld. De kijker krijgt door het kijken van de hotel bedrijfsfilm een goede indruk van het gebouw, de kamers, de sfeer. We brengen op professionele wijze het verhaal van jouw hotel in beeld!

Newclip is een professioneel bedrijf en levert een hoge kwaliteit. We werken met een compact team en een uitgebreid netwerk aan freelancers. Jouw wensen staan centraal bij Newclip. In een voorgesprek brengen we het doel van de film, het gevoel en het verhaal dat de clip moet uitdragen in kaart. We denken met je mee en geven advies.

 

Onze aanpak voor bedrijfsfilms van hotels

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt zeker voor bewegend beeld. Een film van een hotel is dan ook perfect om dit hotel op de kaart te zetten! Wanneer je Newclip inschakelt voor het maken van een presentatiefilm van jouw hotel, nemen we indien gewenst alle zorg uit handen. Met behulp van uitgebreide draaiboeken verzamelen we alle benodigde informatie. Vervolgens zorgen we er met een duidelijke en gedetailleerde briefing voor dat de productie van de bedrijfsfilm van jouw hotel soepel en goed verloopt. Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en hechten veel waarde aan een goede kwaliteit. Met onze bedrijfsvideo’s van hotels brengen we niet alleen het hotel in beeld, maar vertellen we een verhaal. En: we zorgen ervoor dat de kijker zin krijgt om het hotel te bezoeken.

 

Bedrijfsfilms van hotels voor reisorganisaties

Newclip maakt niet alleen hotel belevingsfilms rechtstreeks in opdracht van hotels, maar ook in opdracht van reisorganisaties. We zorgen ervoor dat jouw reisorganisatie duidelijk naar voren komt in de film van het hotel. Bijvoorbeeld door het gebruik van kleding en attributen – bijvoorbeeld parasollen – met het logo van de organisatie. Ook de sfeer die jij als reisorganisatie wilt presenteren komt duidelijk terug. Zo laten de hotel bedrijfsvideo’s niet alleen het hotel zien, maar ook wie jij bent als organisatie!

 

Hotel bedrijfsfilms en meer

Newclip is niet alleen specialist op het gebied van bedrijfsfilms van hotels. Ook campings, resorts, vakantieparken en andere accommodaties brengen we moeiteloos en professioneel in beeld. Wil je een bedrijfsfilm voor een ander type bedrijf? Natuurlijk kunnen wij je daarbij helpen. Ook voor andere reisfilms of bijvoorbeeld reportages van belangrijke gebeurtenissen zit je goed bij Newclip. Benieuwd geworden naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

 

Neem contact met ons op

Wil je een professionele film van jouw hotel? Heb je vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze hotel bedrijfsfilms of andere bedrijfsfilms? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons per e-mail of per telefoon bereiken. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met jou op!