Avontuur & Beleving

"De wereld is onze speelplaats"

Films voor reiswebsites

 Newclip is een filmbedrijf dat zich met name richt op het maken van korte films, oftewel clips. We specialiseren ons onder andere in het maken van films voor reiswebsites. Of het nu gaat om een film van een accommodatie, bestemming of andere reisvorm, bij Newclip ben je aan het juiste adres. Met onze inspirerende en professionele belevingsfilms van reizen brengen we de reis optimaal in beeld, geven we informatie en verleiden we de kijker tot boeken.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zeker wanneer het gaat om bewegend beeld! De ervaring is dat mensen, wanneer ze een reis willen boeken, zich in eerste instantie meer laten inspireren door beeld, dan door tekst. Een film is voor reiswebsites perfect geschikt om websitebezoekers te inspireren en om hen een goed beeld te geven van een bestemming of accommodatie.

 

Onderscheidende films voor reiswebsites

Onze films voor online reisbureaus zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. De videoclips voor vakantiewebsites laten niet alleen een bestemming zien, maar vertellen een verhaal. Na het kijken van de belevingsfilms voor reizen heeft de kijker niet alleen een goed beeld van en een goed gevoel bij de bestemming, maar ook bij jouw organisatie. Onze vakantiefilmpjes voor reisbureaus zijn perfect geschikt om potentiële klanten mee te informeren, inspireren én verleiden.

 

Werkwijze films voor reiswebsites

Bij Newclip onderscheiden we ons onder andere door onze werkwijze. Deze is zowel professioneel als persoonlijk. Onze medewerkers verstaan hun vak en nemen graag alle zorg uit handen. Op basis van jouw wensen en eisen maken ze heldere, maar uitgebreide draaiboeken en briefings voor de film voor jouw online reisbureau. Hiermee verzamelen we alle benodigde gegevens en zorgen we ervoor dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens kan het filmen beginnen. Ook dit gaat op professionele wijze, met veel ruimte voor creativiteit. Het resultaat is een videoclip voor jouw reiswebsite waarmee je jouw organisatie goed kunt profileren, een goed beeld geeft van de reis en de kijker overhaalt tot het boeken van een vakantie!

 

Meer dan alleen films voor reiswebsites

Ben je niet op zoek naar videoclips voor reiswebsites, maar wel naar een filmbedrijf? Ook dan zit je goed bij Newclip. Newclips is niet alleen expert op het gebied van films voor reiswebsites, maar ook op het gebied van reisfilms in het algemeen, bedrijfsfilms en reportages van evenementen, toespraken of andere mijlpalen. Heb jij een ander idee voor een film? De professionals van Newclip brengen het graag voor je in beeld.

 

Neem contact op met Newclip

Wij willen graag kennismaken met jouw reisorganisatie? Zie jij dit ook zitten? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch, per e-mail of door ons contactformulier in te vullen. Ook wanneer je geen reisorganisatie bent, maar wel interesse hebt in een reisfilm, bedrijfsfilm, reportageclip of andere film ben je van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!