Inspiratie & Bestemmingen

"Reizen is zien, horen en voelen"

Bedrijfsfilms van resorts

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken van een resort? Dan ben je bij Newclip aan het juiste adres. Newclip is een expert op het gebied van bedrijfsvideo’s van resorts. Onze professionele en ervaren medewerkers gaan graag aan de slag om jouw resort zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat? Een belevingsfilm van het resort die inspireert, het gevoel van de bestemming overbrengt en kijkers verleidt tot het boeken van een verblijf.

Het aanbod aan resorts is groot. Het is dan ook van groot belang om je te onderscheiden van anderen. Natuurlijk kun je potentiële bezoekers met behulp van tekst en foto’s informeren over je resort. Maar dit is niet meer genoeg om hen te verleiden tot het boeken van een verblijf. Dat doe je met een bedrijfsfilm van jouw resort. Hiermee onderscheid je je van anderen, inspireer je potentiële bezoekers en geef je hen een écht goed beeld van jouw resort.

 

Resort bedrijfsfilms voor reisorganisaties

Ben je een geen resort, maar een reisorganisatie die resorts aanbiedt? Ook dan zit je goed bij Newclip. Wij maken een professionele presentatiefilm van het resort waarmee kijkers niet alleen een goed beeld krijgen van deze bestemming, maar ook van jouw organisatie. We zorgen ervoor dat de naam en het logo van jouw organisatie in de film van het resort subtiel, maar duidelijk in beeld komen. Onze resort bedrijfsvideo’s brengen precies dat gevoel over waar jij als reisorganisatie voor staat.

 

Inspirerende en kwalitatieve resort bedrijfsfilms

Newclip staat voor professionele resort films van een geweldige kwaliteit. Inspiratie en beleving staan centraal bij onze films van resorts. We laten niet alleen het resort zien, maar vertellen het verhaal van het resort.

 

Resort bedrijfsfilm zonder zorgen

Heb je interesse in een belevingsfilm van jouw resort, maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Geef dan de regie uit handen aan Newclip. Met onze ruime ervaring weten we precies wat we moeten regelen en hoe we bekende valkuilen kunnen vermijden. Op basis van jouw wensen en eisen maken we uitgebreide draaiboeken en heldere briefings. Hiermee verzamelen we alle benodigde informatie voor de resort bedrijfsfilm, die we naar jou terugkoppelen. Vervolgens kunnen we aan de slag!

 

Andere mogelijkheden

Newclip heeft niet alleen ervaring met het maken van bedrijfsfilms van resorts, maar ook met veel andere soorten films. Andere reisfilms, bijvoorbeeld van andere soorten accommodaties – campings, hotels of vakantieparken – of van bestemmingen. Maar ook algemene bedrijfsfilms en reportages van bijzondere gebeurtenissen. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

 

Meer informatie over bedrijfsfilms voor resorts?

Heb je vragen over Newclip of onze aanpak met betrekking tot resort bedrijfsfilms en resort presentatiefilms? Of wil je gewoon meer weten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door ons te bellen of een e-mail te sturen. Graag tot ziens!