Avontuur & Beleving

"De wereld is onze speelplaats"

Films van reisbestemmingen

 

Newclip is een professioneel filmbedrijf met een specialisatie in films van reisbestemmingen. Onze belevingsfilms van reisbestemmingen zorgen ervoor dat de kijker niet alleen informatie en een goed beeld van een bestemming of vakantieland krijgt, maar ook een goed gevoel hierbij. En bovenal: de videoclip van de reisbestemming geeft zin om een vakantie te gaan boeken!

 

Wie op zoek gaat naar een reisbestemming doet dit tegenwoordig al snel online. Websiteteksten kunnen hierbij veel informatie bieden, maar nog veel belangrijker is beeld. We zeggen niet voor niets: één beeld zegt meer dan duizend woorden! Voor bewegend beeld, oftewel film, geldt dit nog meer. Films zijn bij uitstek geschikt om een goed beeld van een bestemming te geven en meer nog: een gevoel over te brengen. Newclip helpt je graag bij het maken van een film van een reisbestemming of om een film te maken van een vakantieland.

 

Aanpak voor films van reisbestemmingen

Newclip heeft veel ervaring op het gebied van films voor reisbestemmingen. Onze experts begeleiden het traject van begin tot eind en nemen alle zorg uit handen. Om ervoor te zorgen dat zowel de voorbereiding als het filmen vlekkeloos verloopt, maken we gebruik van uitgebreide, duidelijke draaiboeken en briefings.

 

Films van reisbestemmingen voor reisorganisaties

Newclip maakt films van reisbestemmingen voor verschillende doelgroepen. We werken in opdracht van accommodaties en gemeentes, maar ook in opdracht van reisorganisaties. Wanneer we in opdracht van reisorganisaties werken, zorgen we ervoor dat zowel de reisbestemming als de reisorganisatie duidelijk naar voren komt in de film van de bestemming. We brengen bijvoorbeeld voor we gaan filmen goed in kaart waar de reisorganisatie voor staat – bijvoorbeeld fun, ontspanning, avontuur – en zorgen ervoor dat de kijker dit voelt tijdens het kijken van de belevingsfilm van de reisbestemming. Om de reisorganisatie subtiel maar duidelijk in beeld te brengen maken we bijvoorbeeld gebruik van attributen of kleding met het logo van de organisatie.

 

Meer dan films van reisbestemmingen

Naast het maken van films van reisbestemmingen kan Newclip veel meer! Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het maken van bedrijfsfilms of voor reportages van feesten, toespraken of andere gebeurtenissen die je niet wilt vergeten. Heb je een andere filmwens? Wij gaan graag met je om tafel om jouw wens te vertalen naar een concreet project.

 

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Newclip biedt? Heb je vragen over onze videoclips voor reisbestemmingen? Of ben je er al over uit en wil je ons inschakelen voor het maken van een film van een reisbestemming of het maken van een film van een vakantieland? Neem dan contact met ons op. Newclip is zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar. Ook kun je contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Newclip helpt je graag verder!