Bedrijfsfilms van vakantieparken

 

Heb jij een vakantiepark, werk je bij een vakantiepark of bied je als reisorganisatie een verblijf bij een vakantiepark aan en wil je dit vakantiepark profileren door middel van film? Dan zit je goed bij Newclip! Newclip heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfsfilms van bungalowparken en bedrijfsfilms van vakantieparken. Onze presentatiefilms van vakantieparken hebben een hoge kwaliteit en zijn bij uitstek geschikt om kijkers mee te inspireren.

 

Een bedrijfsfilm van jouw bungalowpark of vakantiepark is perfect geschikt om de accommodatie te profileren. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt zeker voor bewegend beeld. Met onze bedrijfsfilms brengen we niet alleen het vakantiepark in beeld, maar vertellen we een verhaal. De kijker krijgt met een presentatiefilm van het vakantiepark een perfecte indruk van het park en vooral: zin om het park te bezoeken!

 

Aanpak vakantiepark bedrijfsfilms

Wanneer je Newclip inschakelt voor het maken van een presentatiefilm van jouw vakantiepark, nemen we indien gewenst alle zorg uit handen. Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en hechten veel waarde aan een goede kwaliteit. Met behulp van uitgebreide draaiboeken verzamelen we alle benodigde informatie. Vervolgens zorgen we er met een duidelijke en gedetailleerde briefing voor dat de productie van de bedrijfsfilm van jouw vakantiepark soepel en goed verloopt.

 

Meer dan een vakantiepark bedrijfsfilm

Onze bedrijfsfilms van vakantieparken zijn meer dan alleen bewegende beelden. Ze vertellen een verhaal! Door ons te verdiepen in jou als opdrachtgever, het gevoel wat jij wilt overbrengen en datgene wat het vakantiepark te bieden heeft, is het resultaat geen bedrijfsvideo van het vakantiepark, maar een belevingsfilm van het vakantiepark.

 

Andere mogelijkheden

Newclip heeft niet alleen ervaring met bedrijfsfilms van bungalowparken en vakantieparken, maar ook met veel andere soorten films. Denk aan algemene bedrijfsfilms, maar ook aan reportages. Ook andere soorten reisfilms, bijvoorbeeld van andere accommodaties of van bestemmingen behoren tot de mogelijkheden. Heb je nog een ander soort film nodig? Wij helpen je graag! Neem in dit geval contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio.

 

Vakantiepark bedrijfsfilms voor reisorganisaties

Newclip maakt niet alleen bedrijfsfilms van vakantieparken in opdracht van vakantieparken, maar ook in opdracht van reisorganisaties. Hierbij zorgen we ervoor dat de reisorganisatie duidelijk terug te zien is in het filmpje en dat de belevingsfilm van het vakantiepark ook datgene uitstraalt waar de reisorganisatie voor staat. Zo ontstaan er zelfs wanneer twee reisorganisaties een verblijf bij hetzelfde vakantiepark aanbieden, nog steeds twee totaal verschillende filmpjes.

 

Ook een bedrijfsfilm van jouw vakantiepark?

Wil jij ook potentiƫle bezoekers van een vakantiepark verleiden met een bedrijfsfilm? Neem dan contact op met Newclip. Onze experts beantwoorden graag je vragen en vertellen meer over de mogelijkheden op het gebied van vakantiepark bedrijfsfilms. Je kunt ons een e-mail sturen, bellen of ons contactformulier invullen. We ontmoeten je graag!