Over ons

NEWCLIP is zijn oorsprong begonnen bij VDP audio visueel. In de leer bij Jan van Droffelaar, gerenomeerd cameraman en programmamaker, was een goede start. In opdracht van Lijbrandt Telecom (KPN) maakte we al tien jaar lokale televisie voor glasvezel klanten. We verzorgde dagelijkse reportages en event registraties door de hele Bollenstreek met een team professionals en stagiaires.

Voor de KPN maken we tot op de dag van vandaag nog steeds het informatie kanaal voor Glashart Media klanten.

Nadat VDP stopte ging NEWCLIP verder. Een nieuw bedrijf en met een nieuw jong team stapte we de reiswereld in en zo werden we één van de weinige travel video specialisten. Ons indrukwekkende portfolio spreekt boekdelen.
Naast de travel video’s doen we al het denkbare video werk. Van promo’s en aftermovies tot bedrijfsfilms en animaties.

Algemeen

Newclip is een professioneel filmbedrijf en richt zich met name op het maken van korte films, oftewel clips, van een hoge kwaliteit. We maken bedrijfsfilms, reisfilms, reportageclips en vodcasts. Aan de basis van ons bedrijf staat een klein team, dat we aanvullen met een vast netwerk van ervaren freelancers.

Jouw wensen centraal

Bij Newclip staan jouw wensen centraal. Tijdens een uitgebreid gesprek brengen we deze wensen in beeld en stellen we vragen over onder andere het doel van de film en de lengte. Zo krijgen we een goed beeld hoe de film eruit moet komen te zien. Onze experts denken met je mee en geven advies. Door hun uitgebreide ervaring weten ze bijvoorbeeld in welke situaties een voice-over een film naar een hoger niveau kan tillen, hoe zij films indien gewenst nog persoonlijker kunnen maken en wat wel of juist niet de aandacht trekt.

Alle zorg uit handen

Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat we onze klanten van A tot Z kunnen ontzorgen. We weten precies wat we moeten regelen en tegen welke valkuilen en problemen we aan kunnen lopen. Met jouw wensen en eisen als uitgangspunt sturen en monitoren wij het project. We maken uitgebreide draaiboeken en heldere briefings. Hiermee zetten we het project in gang en verzamelen we alle benodigde informatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het filmen. Het resultaat? Een geweldige clip die perfect past bij jouw organisatie!