Heeft uw bedrijf al een Bedrijfsfilm?

Bedrijfsfilm laten maken

Wil jij een film van een bedrijf laten maken? Dat zit je goed bij Newclip! Newclip is expert op het gebied van korte films, oftewel clips. Eén van onze specialismen is het maken van bedrijfsfilms. Om wat voor bedrijf het ook gaat: wij brengen niet alleen het bedrijf in beeld, maar vertellen bovendien een verhaal. Het verhaal van jouw bedrijf!

Het laten maken van een bedrijfsfilm is een goede manier om je bedrijf in een korte tijd, krachtig te presenteren. Onze professionele bedrijfsfilms laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Je kunt Newclip inschakelen voor een companyclip van 60 seconden of van 120 seconden. In 60 seconden krijgt de kijker een goede indruk van jouw bedrijf en datgene waar het bedrijf voor staat. Wil je meer diepgang? Dan is de companyclip van 120 seconden een goede optie. In de clip van 120 seconden kunnen eventueel ook interviews afgenomen worden. Beide films zijn zeer geschikt voor op websites en social media. Maar je kunt de clips ook tonen in presentaties en op beurzen. Of voeg de clip als bijlage bij je offerte.

 

Aanpak bedrijfsfilms

Wanneer je Newclip inschakelt voor het laten maken van een bedrijfsfilm, nemen we alle zorg uit handen. Onze medewerkers hebben veel ervaring, weten precies wat ze moeten regelen, hoe ze bekende valkuilen kunnen voorkomen en vooral: hoe ze jouw bedrijf het best in beeld kunnen brengen. Ze maken uitgebreide en duidelijke draaiboeken en briefings waarmee precies duidelijk is wat er moet gebeuren. Vanzelfsprekend zijn jouw wensen en eisen leidend bij het maken van een film voor je bedrijf. Onze professionele cameramensen filmen maximaal 3 uur. Dat levert voldoende materiaal om een mooie clip te maken. We werken met rechtenvrije muziek, tekst, animaties en logo’s. Na goedkeuring plaatsen wij de clip voor je op YouTube en ontvang je deze via Wetransfer.

 

Meer dan alleen bedrijfsfilms laten maken

Naast het laten maken van bedrijfsfilms, kun je Newclip ook inschakelen voor het maken van andere korte films. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reisfilms: films van bestemmingen of accommodaties waarmee je als plaats, accommodatie of reisorganisatie potentiële klanten kunt informeren en inspireren. Ook reportages behoren tot de mogelijkheden. Het kan hierbij gaan om een reportage van een feest, een toespraak of een andere voor jou belangrijke gebeurtenis. Andere filmplannen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Voor een goed beeld van alle mogelijkheden kun je ook ons portfolio bekijken.

 

Bedrijfsfilm laten maken? Neem contact op!

Wanneer je meer wilt weten over Newclip, onze werkwijze en de mogelijkheden die we bieden met betrekking tot het laten maken van een bedrijfsfilm, kun je contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail, telefonisch, of door ons contactformulier in te vullen. We horen graag van je!