HomeTV

Wij zorgen voor het lokale nieuws bij u thuis

Hillegom TV

is te zien op het zogenaamde VOD [Video On Demand] bij Lijbrandt Telecom. Net als uitzending gemist kijken de mensen naar de uitzendingen op het moment dat het hun uitkomt. Hillegom TV staat meteen in het hoofdmenu van het EPG [Elektronische Programma Gids] en is door niemand te missen. Meeste lokale zender zijn publieke zenders, en hebben hun kabelkrantje en sporadische TV uitzendingen in eindeloze herhalingen staan. Wij denken dat VOD de toekomst is. Inmiddels hebben de landelijke programma’s op uitzending gemist hogere kijkcijfers dan de daadwerkelijke geprogrammeerde uitzending zelf.

Met een bereik van meer dan 4000 woningen in Hillegom hebben wij toegang tot meer dan 50% van de totale aansluitingen en een enorm aantal inwoners. Kijkcijfers zijn vaak groter dan menig landelijke commerciële televisie zender.

Sociale Media

Naast de TV uitzendingen op het VOD platform doen wij veel op het sociale netwerk zoals Facebook, Twitter en YouTube. Hillegom TV heeft bijna 400 Facebook volgers en kunnen wij direct bereiken met onze films. We plaatsen al onze uitzendingen ook op het YouTube kanaal voor de mensen die geen Lijbrandt Telecom abonnement hebben en toch willen kijken.In januari 2012 zijn we gestart met Hoofddorp TV. Daar hebben we inmiddels zal zo 80 uitzendingen gemaakt en door de komst van het Glasvezelnet al daar, met zo’n 10 verschillende aanbieders hebben we een groot uitzendgebied.

De Toekomst

Door de aanleg van glasvezel in grote gebieden in Nederland groeit ons bereik met de dag. De in Hillegom aangrenzende dorpen krijgen ook glasvezel waardoor advertenties in meerdere plaatsen uitgezonden kunnen worden. HTV Bollenstreek zal dan ook weer in het leven geroepen worden.

Adverteren op HTV al vanaf 250,- Euro

Reclame maken op landelijke TV zenders is voor hooguit 5% van de bedrijven betaalbaar. De overige 95% van de bedrijven zijn aangewezen op de standaard reclame zoals het lokale suffertje in huis aan huisbladen, Magazines, Internet banners etc.Bij al deze reclame aanbieders heeft u geen enkele garantie dat uw reclame gezien wordt. Een garantie die wij wel kunnen geven. Iedereen die de uitzending kijkt, ziet uw boodschap voorbij komen.

Uw advertentie nu op HomeTV? Bel ons op 0252-527868 of e-mail