Hoe drinkt u uw koffie?

Wij maken graag een filmreportage van uw verhaal
of gebeurtenis

Krachtige reportageclips

Een feestelijke opening, belangrijke toespraak of andere mijlpaal? NEWCLIP legt gebeurtenissen die belangrijk zijn voor jou of je bedrijf professioneel vast in een korte maar krachtige reportage. Deze clips worden aangeleverd in een formaat die meteen ge-upload kan worden naar YouTube, Vimeo en andere Social Media sites

Veel ervaring

Newclip heeft veel ervaring op het gebied van reportageclips. Voorafgaand aan het evenement gaan we met je in gesprek om zo een goed beeld te krijgen van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld dat we een sfeerimpressie maken? Of moeten er ook mensen geïnterviewd worden? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven je graag advies en denken mee.

Geweldig aandenken

Tijdens het evenement zijn onze camera-mensen maximaal drie uur aanwezig om te filmen. Op basis hiervan maken we een reportageclip van maximaal 5 minuten, waarin we de gebeurtenis in beeld brengen. Een geweldig aandenken!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Een no-nonsense productiebedrijf voor commercial, companyclip als lokaal tv item.

Tibi Media

Door de open, prettige en heldere manier van communiceren, kunnen wij NEWCLIP van harte aanbevelen aan andere organisaties!

Conny Habraken Leergeld Nederland

NEWCLIP is er in geslaagd om de juiste stijl en kwaliteit in onze companyclip te stoppen en wij zijn dan ook heel erg blij en trots op het resultaat

Vanessa Verschelden - GOB Zoetermeer

Bedrijfsvideo FS Fulfilment Services

januari 16, 2019

Showreel NEWCLIP

Showreel NEWCLIP

augustus 31, 2017

Bedrijfsfilm – GOB Zoetermeer

juli 24, 2014

inner world yoga & more

februari 25, 2014