Skip to main content

Nadat wij hadden besloten om enkele professionele video’s te laten maken voor ons gastouderbureau zijn wij op zoek gegaan naar bedrijven die dit voor ons konden realiseren.
We hadden diverse bedrijven gevonden maar kwamen er al snel achter dat er grote verschillen waren in kwaliteit, stijl en prijs. Omdat kwaliteit voor ons belangrijk was, vielen er al direct een hoop bedrijven af. Er bleven nog enkele potentiële kandidaten over.

NEWCLIP was echter het enige bedrijf waarbij de video’s in hun portfolio direct de gewenste kwaliteit én de juiste stijl en professionaliteit uitstraalde. Het was voor ons snel duidelijk dat NEWCLIP voor ons het juiste bedrijf was.

Het contact via e-mail en telefoon ging soepel en vriendelijk. We hebben twee dagen erg prettig samengewerkt met NEWCLIP tijdens het ‘schieten’ van de video’s. Ze luisteren, adviseren, filmen, komen met nieuwe ideeën en zijn erg creatief. NEWCLIP is er in geslaagd om de juiste stijl en kwaliteit in onze companyclip te stoppen en wij zijn dan ook heel erg blij en trots op het resultaat. Wij zullen zeker meer video’s door NEWCLIP laten maken en dit bedrijf aan al onze relaties aanraden.

Vanessa Verschelden

GOB Zoetermeer

Vanessa Verschelden – GOB Zoetermeer