Skip to main content

Reisfilms Buro Scanbrit – Day 5

By september 6, 2014juli 11th, 2016Reisfilms, Reizen

Day 5 – Buro Scanbrit

How nice…..lovely…

foto-4Vanochtend om 6.00 ging de wekker, vraag niet hoe maar om 7.00 zaten we aan het ontbijt om voor de 5e keer eieren met spek te eten. Dat ga ik missen hoor als ik terug ben.

Na de scene op te hebben genomen in het Banbury House hotel, was het tijd voor Sudely Castle.

foto-3Waar de eerste stenen uit de 12e eeuw komen. Wat een beauty van een kasteel. De mensen daar wezen erop dat de glas in lood ramen beschilderd waren door een Nederlander. „ Elck Voegel seinen art” stond erop….

Ik denk; „ Elke vogel zijn eigen lied” maar ik wist het niet zeker. Als iemand het wel weet feel free om te reageren. foto-2Daar eenmaal klaar vertrokken we naar Stratford upon Avond; Shakespeare’s geboorteplaats. Wat een prachtig plaatsje.

foto-1Het geboortehuis leek wel op een sprookjeshuis Daarna nog even naar het Royal Shakespeare theatre wat heel mooi aan het water lag Foto 4

Om half zes hielden we het voor gezien en was het op naar het laatste logeeradres in Tewkesbury, wat een prachtig golf hotel. De eekhoorntjes schoten zo voor m’n deur de bomen in. Ik ben stiekem een beetje verliefd op de Cotswolds.

Vanavond bij het eten was er een oudere dame, echt op leeftijd en kwam serveren aan de tafel. Ze had een geweldig gevoel voor humor en dat moet ook wel als je met Hans (de figurant) te maken hebt. Daarover gesproken wat een fantastisch koppel hadden we mee. Niks was teveel en ondanks we van tevoren dachten dat we niet teveel met elkaar zouden optrekken hebben we dat wel gedaan. Vaak uit vrije wil….wat een leuke mensen. En wat een humor! Soms gierend van het lachen als Hans & Trudy weer een scene over moesten doen. fotoZoals ook vanavond toen Hans een man uit Wales wijsmaakte dat ie professioneel golfer was. Je kan je de gezichten voorstellen als we vertelde wat we wel aan het doen waren. Ik denk dat professioneel golfer aannemelijker was ;-).

Morgen gaat we Bibury nog filmen en dan op naar de boot. En heel misschien hebben we dan wat tijd voor onszelf. Maar ook al is dat niet zo, we hebben ontzettend genoten en met heel veel plezier gewerkt.

Nighty night!